spot_img
HomeBloggCitat om livets motgångar - Svenska

Citat om livets motgångar – Svenska

Det kan vara användbart med citat i olika sammanhang för att få sig ett gott skratt eller för att känna tacksamhet. Riktigt bra citat kan även bidra med hopp, inte minst i utmanande situationer. Livet kan vara fullt av motgångar och därför kan det vara underbart med citat som stärker dig. Därför får du några svenska citat som kan lyfta nästan vem som helst ur de motgångar som livet ibland utmanar dig med.

Bästa citat om livets motgångar på Svenska

Det finns många olika citat om livets motgångar svenska författare och diktare som förgyllt människors liv inte minst August Strindberg och Pär Lagerkvist. Oavsett vad du har gått igenom i livet kan du alltid börja om. Varje dag är en ny möjlighet att ställa saker och ting till rätta. Ofta behöver du lite hjälp på traven när det är som tyngst. Då kan ett riktigt bra citat bli skillnaden mellan vinst och förlust. Därför följer fyra citat som kan hjälpa dig att klara av livets motgångar på bästa sätt:

Citat om livets motgångar

  • ”Man måste förlora mycket för att få mycket”
  • ”Motgångar får vissa människor att bryta ihop, andra att överträffa sig själva”
  • ”Om man önskar sig att ens drömmar ska gå i uppfyllelse är det bäst att man vaknar först”
  • ”Se motgången som en bro till framgång”

Senaste inläggen

Bästa app för Aktier & fonder

En kund hos SAVR månadssparar i snitt 1 000 kr med ett startkapital på 60 000 kr. Se hur mycket just du kan spara på att halvera dina fondavgifter.

Se mer