spot_img
HomeLivsstilBodycontact

Bodycontact

Bodycontact.se är dejtingsajten för dig som är ute efter en intim kontakt. Sajten är specifikt utvecklad i Sverige och har över 160 000 aktiva medlemmar. Bodycontact riktar sig till ett stort antal målgrupper. Exempelvis går det bra att anmäla sig som singel eller om du redan är i ett förhållande.

Det går även bra att använda sajten oavsett om du är tjej, kille, trans och oberoende av sexuella preferenser.

Nedan finner du en mer detaljrik sammanfattning om vad Bodycontact är, hur det fungerar och diverse annan information.

Hur fungerar Bodycontact?

I och med att det handlar om intima kontakter är hemsidan upplagd på ett sätt att du kan lägga in dina egna preferenser och matchas med passande personer. Bodycontact har även utvecklat en sida där de uppmanar till säker dejting online. Anonymitet uppskattas fram tills att du har hittat rätt bland de andra medlemmarna. Sajten främjar intima kontakter oavsett sexuell läggning, kön och relationsstatus.

Genom att logga in så ser du medlemssidan där du kan bläddra bland andra medlemmar och kontakta dem. Varje dag läggs det upp cirka 2000 fler kontaktannonser och sajten har ett högt antal aktiva medlemmar runtom Sverige.

Kostar det att bli medlem?

Webbplatsen erbjuder både gratismedlemskap samt prenumerationer. Det finns ett antal funktioner på Bodycontact som fungerar även som gratismedlem. Du kan exempelvis ladda upp fem bilder på dig själv, blockera profiler du inte är intresserad av och kontakta intressanta profiler via mailboxen. Är du gratismedlem kan du dock inte använda din profil på direkten utan hamnar först i en så kallad karantän. Det sker 24 timmar efter att du har registrerat ett konto. Karantänen innebär att du inte kan använda din profil under ett tag.

Som premiummedlem undgår du den här karantänsfasen och kan istället använda din profil på en gång. Premiummedlemmar undgår även reklam så att upplevelsen blir ännu mer behaglig.

Säker internetdejting

Det är viktigt att du tar säkerheten på allvar när du dejtar online. Bodycontacts inställning är att internetdejting ska inte behöva vara farligare än att ragga upp människor på en krog. Därför har de lagt upp en sida där det förespråkar hur du kan använda dejtingsajten på ett säkert sätt. Det viktigaste de förespråkar är att använda sitt sunda förnuft, inte lämna ut för mycket information till en början och att inte hoppa på något som låter för bra för att vara sant. Dessutom ger de tips på vad du ska tänka på när du träffar din dejt för första gången i verkligheten.

Sammanfattning

Slutligen är Bodycontact för dig som är intresserad av en intim kontakt. Sidan specialiserar sig mer åt det fysiska hållet. Nedan kan du kort läsa sammanfattningsvis om vad Bodycontact är och hur det fungerar.

  • Bodycontact har runt 160 000 medlemmar.
  • Det går bra att bli medlem oberoende av sexuell läggning och kön.
  • Du kontaktar folk baserat på preferenser.
  • På medlemssidan ser du kontaktannonser för andra medlemmar och du kan lägga upp din egna.
  • Det går bra att vara gratismedlem men en prenumeration erbjuds också.
  • Se till att använda sunt förnuft när du dejtar online.

Senaste inläggen

Bästa app för Aktier & fonder

En kund hos SAVR månadssparar i snitt 1 000 kr med ett startkapital på 60 000 kr. Se hur mycket just du kan spara på att halvera dina fondavgifter.

Se mer