Webbkryss

0
376

När du skriver och löser mycket korsord kan det vara svårt att alltid få till rätt ord. Det finns sidor som Webbkryss som hjälper dig med dessa typer av svåra ord och korsord. Du kan enkelt välja vilket korsord du behöver hjälp med via hemsidan. Webbkryss tillhandahåller först och främst ett forum där du kan ställa frågor om aktuella korsord som du har svårt att klara av. Forumet är aktivt och svarsfrekvensen på de allra populäraste korsorden är hög. Du behöver ibland endast skriva ut orden och beskriva hur korsordet är strukturerat för att få rätt svar inom bara några minuter.

Sortera efter ditt favoritkorsord

Beroende på vilket korsord du löser dagligen eller veckovis kan du sortera på Webbkryss. Det finns funktioner som gör det möjligt för dig att välja just ditt favoritkorsord. När du väljer ett specifikt korsord sorteras alla andra korsord bort. Nedan kan du då hitta korsordets alla olika trådar. Beroende på när och vilket datum korsordet du försöker lösa publicerades sorterar Webbkryss utefter senaste korsordet.

Forum

Webbkryss alldeles egna forum för korsord är ett perfekt ställe att känna en gemenskap samtidigt som du möter andra likasinnade. Korsord och olika kryss är spännande och det är inte alltid personerna i din närhet känner detta. Därför är detta enkla forumet ett perfekt tillhåll för dig som löser korsord på daglig basis.

Bli medlem

För att du ska kunna ställa frågor eller starta en tråd för ett korsord behöver du bli medlem. Webbkryss har en enkel registrering där du väljer ett användarnamn som visas för andra användare och registrerar en e-postadress. Din e-postadress visas naturligtvis inte för andra användare. När du väl har ett konto kan du enkelt skapa ett nytt inlägg och ställa dina frågor kring korsord. Det vanligaste sättet att beskriva hur du kört fast är genom listor.

Beskriv dina problem

Det allra enklaste sättet för dig att få hjälp med ett korsord är att göra en lista över de orden du behöver hjälp med. För att de olika användarna ska kunna hjälpa dig är det bästa sättet att beskriva korsordet så gott du kan. Du kan exempelvis skriva in vilken kategori korsordet tillhör. Några bra saker att ha med när du skapar ett inlägg kan du finna i artikeln.

  • Kategori – vilken tidning samt ämne korsordet berör
  • Hur många ord du behöver hjälp med (gör en lista)
  • Skriv ut vilken kolumn och vart den är placerad på korsordet
  • Beskrivningen som kommer med kolumnen och eventuella korsningar
  • Få med hur många bokstäver ordet består av
  • Skriv ut ordet med de bokstäver ordet består av och fyll i tomrutorna med exempelvis en * eller något annat tecken
  • Glöm inte att hålla en god ton

Sammanfattning

Slutligen är Webbkryss en sajt för dig som gillar korsord. Det är en sida för att få hjälp med alla möjliga olika typer av korsord. Dina frågor besvaras av andra entusiaster av korsord. Om du kört fast i ett korsord kan du alltså vända dig till en nischad skara av personer som endast sysslar med korsord.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here